Blog Widget by LinkWithin

new petronas mesra card replace mesra-realreward card





yang lama berganti baru
yang baru menunggu-nunggu
dah dapat senyum selalu deh!

dah apply?
sila dapatkan dan isi borang dekat stesen petronas berhampiran anda...

ni teman baru isi borang, nanti dah dapat kad baru teman showcase kat sini yek..

free jer... apa tunggu lagi..

dapatkan kad mesra petronas yang baru
jangan tak tau lak...kad petronas mesra realreward dah tak boleh pakai dah starting June 2009

mesra, mesra, mesra.... :-p
 

5 comments so far.

  1. Lily.Lulu April 28, 2009 at 12:19 PM
    aku tak gi tukar2 lagi
    tapi cantik yang baru punya
    warna dan design nampak smart
  2. shah April 28, 2009 at 3:35 PM
    tu ah
    nampak cam best
    masa hantar balik borang tu ingatkan dapat terus card tuh rupanya dia kata nanti dia pos...

    harap je dapat kad baru on the spot
  3. Horlic May 16, 2009 at 9:20 AM
    @shah, i punya terus dpt kad on the spot la.. memang nampak lebih cantik! design yang lebih smart! yang penting dpt pakai kad mesra ni dgn petronas cimb credit card.. double bonus dpt!
  4. picxie_ May 18, 2009 at 8:43 AM
    Dear Shah,

    Ni pasal PETRONAS Mesra card. Boleh i tanya, bila dan di mana you isi form tu? Sbb you sepatutnya dpt kad tu sebaik shj you isi borang and hantar kat pekerja stesen tu. PETRONAS tak pos kad dah...
  5. shah May 18, 2009 at 10:39 AM
    horlic: masa i apply kad tu takde stok, after a week baru ada.. skang ni kalau apply mmg dapat on the spot

    picxie: keluar je iklan kat tv i terus pegi stesen, terus apply... rupanya kad tu tak ready lagi

comment here