Blog Widget by LinkWithin

new maybank ATM card

last friday I was on leave
dikesempatan ini teman ambik la kesempatan untuk ke bank dan dah alang² tu tukar kad ATM teman yg dah nak patah 2 tu
dari hari ke hari nak tukar, asal ke bank je nak tukar tapi punye la ramai manusia..kena tunggu lama

dah alang cuti ni tunggu pun tunggu la
lagipun tak ramai mana pun
aku pun takde nak kejar masa ke ape kan...

so menunggu je la


see..kiri kanan, tunggu masa nak patah 2 je ni. kalau dah patah baru nak tukar naya la aku nak keluar duit

rupanya kad lama dah takde eh, dia dah tukar pakai kad baru yg ni pulak.. macam kad kredit la pulak.. ada treatspoint jugak kad atm ni... ni dah kira macam debit card dah ni. design lain takde ke? feminin sangat nih

settle apa semua kat bank dah pukul 1...pekena cendol ditengahari buta nih... legaaa
 

2 comments so far.

  1. Dakjaat™ January 21, 2009 at 6:39 PM
    smart tu memang smart.. ehhehee! tapi logo kredit kad tu buat rasa macam ada kredit card.. hahaahaha! ;p
  2. shah January 22, 2009 at 9:29 AM
    mmg macam kredit kad pun.... in fact sebenarnya debit card tuh!

comment here