Blog Widget by LinkWithin

bekal breakfast

masa skolah² dulu rajin mak aku bekalkan makanan pegi skolah
teringat lak masa kecit² dulu
syok eh

kalau pk pk balik kesian
pengorbanan seorang ibu tu
bangun pagi² buta semata² nak sediakan bekal utk anaknya

dah besar panjang ni
ada yang buat bekal utk mak pulak?? ada? pk pk kanlaaa...

hari ni saje teman bawak bekal roti g ofis
tinggal roti kat rumah pun sapa nak makan? takkan nak feed kat semut lakk
kat rumah tu kalau biarkan semut mula laa...
jangan kata air manis... air masak pun dia masukk
hampehnye semut

ni teman bawak bekal roti sapu planta dengan peanut butter/blueberry
simple je...

nak bakar tah mana letak toaster
tak ingat lakk

jemput makannnn
 

8 comments so far.

  1. Dakjaat™ January 15, 2009 at 10:59 AM
    terpaksa ku menggunakan kanta pembesar utk membaca ko punye text... hahahahhaa! ;p
  2. shasha January 15, 2009 at 11:08 AM
    uikss bro..cut cost kee??heheheh
  3. shah January 15, 2009 at 12:46 PM
    dakjaat: tekan ctrl + je
    shasha: roti tu kat rumah tak berusik lakk...dah semut yg usik..
  4. redSeptember January 18, 2009 at 6:48 AM
    kalau roti tu kat umah tak berusik,
    pastu semut pulak dah start usik,
    cuba kita usik semut tu,
    mungkin lepas tu hati kita akan terusik untuk usik roti tu?

    *lepas tulis cadangan dia atas, REd dah tak tahu apa tu maksud 'usik'. gila ahh....
  5. shah January 22, 2009 at 9:28 AM
    red: ui...terbelit lidah.... =p
  6. Tny January 22, 2009 at 11:36 AM
    Rajinnya dia.. ha'ah daripada membazir.. bawa ke opis, klo x larat makan.. leh share ngn orang...sedekah..

    :)
  7. chik Star January 22, 2009 at 12:41 PM
    wah !
    rajin nye mike.
    hihi.
  8. shah January 22, 2009 at 1:13 PM
    tny: betul betul betul (gaye upin & ipin)
    chik star: senang je tu...takat sapu2 tu kacang mak enon jer

comment here