Blog Widget by LinkWithin

kayu nasi kandar

tengahari tadi pegi bank jap
pastu singgah terus ke kayu nasi kandar kat taipan tu bungkus lauk ayam
dah lama betul tak kena nasi kandar ni

bila laaa nak ke nasi kandar zainul kat PJ town tu. dekat belakang JPN
kalau kat situ baru terangkat nasi kandar dia
lauk pun meriah giler.... fuh

ini je la hasil tengahari tadi





alhamdulillahh kenyang dan puashati. tapi still rasa dia biase2 je, rasanye better lagi yang nasi kandar padang kat mydin tu
 

6 comments so far.

  1. nanonano November 13, 2008 at 4:55 PM
    besnyeee..
    bungkus lam plastik..
    skeee..
    kat sni nk mkn pe2 sume bungkus lam polistrin..
    bahye.
    ishk
  2. shah November 13, 2008 at 4:58 PM
    elakkan la dari polistrin tu
    bahyer meh
  3. Tny November 13, 2008 at 5:20 PM
    Ckp psl nasi kandar kayu.. sini pun ada cawngn dieorg..

    Errmm.. tetiba teringin nih.. ptg ni after opis hour, nk pekena nasik kandaq lah!! :D
  4. shah November 14, 2008 at 8:35 AM
    tak 'high' sangat la kuah kandar dia...
  5. MiSZuE November 14, 2008 at 1:37 PM
    erkk
    lapo
    kijam!
  6. captlukman November 15, 2008 at 5:41 AM
    amboi shah, asal buka blog ni je, nampak makan, asal buka je makan, takda benda lain kan? Saja nak kasi ana kebulur lah kan????? hehehe

comment here