Blog Widget by LinkWithin

selamat pagi semua

amacam pagi ni, ok ke semua?

bangun sahur tak?
aku bangun macam biasa la.
menu pagi tadi nasi putih+asam pedas pari+ayam goreng+sotong kangkung dan tak lupa disudahi dengan kurma sebiji dan air milo

hari ni rasa mengantuk pulak
tapi tak dapek la nak tido kat ofis ni. mata banyak

sapa dengar era pagi tadi?
cerita pasal blog eh
sempat dengar sampai part ada sorang minah ni dia baru tutup blog 3 hari sudah
sebab dia dapat ugutan orang nak rogol dia. dia tau pulak tu orang tu orang kampung dia jugak. dah buat report polis pun. kesian eh, sampai macam tu sekali secret admire

macam tak biasa kan dengar secret admire. masa sekolah-sekolah dulu memang ayat biasa la ni kalau secret admire ni

kalau masa sekolah rendah tak panggil secret admire, tak pandai lagi
masa sekolah rendah kalau minat kat pompuan tu ke atau laki tu ke pakai posmen
posmen tu dah tentu kawan baik kepada makwe/pakwe yg kita suka tu

"ko tolong pesan kat dia kata aku suka dia" takpun
"ko cakap kat dia aku minat la kat dia" takpun
"ko cakap dia aku nak dia" gile punye ayat

hehe, lawak sungguh la. kecik-kecik dah pandai eh nak nak
ingat boleh nak dapat terus ker. :)

kalau masa sekolah menengah baru la berani sikit
ada yang cakap direct je suka kat awak
ada yang main kias-kias
macam-macam tektik la masing-masing
macam-macam... kenangan tu

tak pun pesan kat kawan baik dia atau kawan kelas dia
"cakap ngan dia aku admire dia la"
"tapi ko jangan la cakap aku, ko cakap la secret admire"
hehe

seronok eh kalau ada secret admire

cecece..bila valentine day sibuk la nak beli bunga ros singgit, tak pun epal singgit
bagi kat si polan polan

seronok sungguh

mengantuk-mengantuk pun banyak lak aku bebel ni.
dah, sambung keje..

kalau korang ada kenangan secret secret admire ni sambung je la cite kat blog korang lak..
 

2 comments so far.

  1. nanonano September 11, 2008 at 9:36 AM
    hehe..
    syiok kan ms zaman skolah2 dlu,
    time tu cam xcited sgt, suke sgt2 sbb ade org minat,
    tp jgn dilayan,
    sbb klu layan, jd lain plak (bf)
    so..kekalkan die sbagai status secret admire,huhu

    dah besar2 ni ade gak ke secret admire meh??
    huhu
  2. shah September 11, 2008 at 12:17 PM
    memang syok masa skolah.
    no wonder ramai yg nak get back balik ke kenangan masa sekolah dulu kan

    sekarang ni pun ade la secret admire, nak-nak pulak dunia blogging ni, mesti ada admire kat sesapa kan..... walaupun berlandaskan pada penulisan.. ye dak?

    "secret admire terpendam" hehe :)

comment here