Blog Widget by LinkWithin

gerai jualan ramadhan

meriah..meriah
macam ni baru meriah..baru la rasa nak raya.
1st time rasanya ada buat macamni, tahun sebelum-sebelum ni takde pun.

aku tengok kejap jer, tak boleh duduk lama-lama, nanti terjebak. ingatkan aku sorang, rupanya yang lain pun sama, view kejap je, pastu masuk office balik. takut! hehe

macam-macam ada jual tu
ada kuih raya, standard la nak raya kan..
ada kerepek
ada beg pompuan, wallet
ada zhulian
ada barangan kopi radix dan lain-lain
ada sports club kami jual baju kemeja dan payung
ada apa lagi eh..

kat tempat korang ade camni ke?


 

2 comments so far.

  1. captlukman September 10, 2008 at 9:34 PM
    kannnnnn kat sini takda kuih muih, kacang2 adalah...he:D

    p/s: Adussssss berdarahhhhhhhhhh tgk makanan2 sumer tuh...mmg berdarahhhhh :D
  2. shah September 11, 2008 at 9:04 AM
    ala capt. kata naik kapalterbang macam naik bas.. suh je la kapalterbang tu singgah pasar ramadhan

    hehe

    kat mana skang capt?

comment here