Blog Widget by LinkWithin

sahur hari ke 2

picture credit to izanman

pagi tadi bangun kul 5.15 just makan simple jer, kurma dengan air milo pastu tido balik.
pukul 7 bangun mandi2 siap2 pegi keje.
bulan Ramadhan ni ada flexible hours, masuk kul 8 balik 5, masuk 8.30 balik macam biasa 5.30, tengahari rehat macam biasa 1 jam juga.. 1-2. kalau waktu rehat dapat dipendekkan setengah jam kan best, boleh balik kul 4.30 pusing2 kat pasar ramadhan. hehe.

tengahari ni ada bacaan yassin, solat hajat, pastu ada air zamzam free.. ok la tu. bulan puasa ni kene pertingkatkan lagi ibadah..

jangan jahat2 ek. setan semua dah kene gari, kalau jahat juga, bukan setan pengaruh tu.. hehe
 

1 comment so far.

  1. [LADYKiKi] September 2, 2008 at 10:34 AM
    wah milo.. my fav

comment here