Blog Widget by LinkWithin

macam-macam update

disebabkan sepanjang minggu ni tak dapat nak update hari-hari, so teman just update terus aktiviti seminggu kat sini je la ek start hari sabtu tu.

sabtu
mula2 plan nak pegi jalan2 dekat sunwway pyramid hari ni pastu nak ke klcc/isetan nak ushar baju keje. sale kat isetan last sampai 30hb hari ahad. alih2 tak jadi sebab kemas rumah dan sebagainya sampai petang. esok la pegi. pagi sabtu pegi taipan bayar bil then balik tapau kfc drive thru kat usj.

ahad
bertolak dari puchong pagi then sampai dekat klcc terus pegi ke isetan. survey punye survey apa yg teman cari banyak dah habis stok. takde rezeki nampaknya. so, end up with buy nothing. after that just go straight to the carpark and you know what, i forgot what level i park the car. mind that masa sampai tu tak ramai, after collect ticket terus park. ingat 3B je but forgot what level. cis, habis semua level teman redah P1, P2, P3, P4 dah tanya security pun sampai 3 kali tak jumpe jugak. last2 bertenang kejap and redah P2 and jalan. elok keluar lift nampak my car. fuh! berpeluh! dekat 1/2 jam cari kete. gelak kat diri sendiri je la. padan muke sapa suh tak catit level tadi. dok ingat tiang 3B but forgot to remember what level. hampeh aku!

after that terus drove to sunway pyramid untuk ushar jusco sale. jusco sale sampai 6hb yakni ahad ini. banyak cerita dah teman dengor pasal new wing sunway pyramid ni dgn parking system yang menyenangkan dan memudahkan pengunjung. after collect ticket impress nampak ada small screen showing the parking status. full/296 free left. gitu la. ada lampu2 merah dekat every parking. bagusnya! ronda punya ronda sampai level C5 baru la dpt parking betul2 depan lift. cayalah! lawa lift dia. maklumla new wing kan. keluar2 dari lift memang dekat dengan entrance jusco then terus la masuk situ. pusing pusing then beli talipinggang for jeans jer. 50% discount. office attire kat sini tak banyak choice. banyak brand seed. nampak gaye nanti kene plan pegi another jusco. maybe di ekuine park.

tempat parking

penanda parking, lampu merah ni kira tempat dah occupied. lampu hijau kosong

infrared sensor dekat atas bahagian tengah body kereta

parking reminder, macam ni la bagus. tak mcm teman kene dekat klcc

directory, pun puji jugak


before balik tu ada la ternampak sorang ni jinjing beg j.co baru teringat that kat sini ada j.co apa lagi turun balik kat escalator tu terus sampai level bwh then terus nampak j.co. takde la beratur panjang sangat pun, dlm tak sampai 1 minit dah sampai turn. nasib baik! sebab ramai kawan yang pegi kata beratur panjang.






tira miss u, mane tira nye? tak nampak pon

al capone, macam nama penjenayah pulak








nama yang lain-lain tu teman tak ingat. nak tau jugak just check the receipt.

dah bercerita pasal j.co ni mesti nak tanya komen apa kan?
pada teman le, memang sedap. teman ni memang suke makan donut. memang teman kata donut dia ni sedap. semua yang teman beli dan makan sedap. tak de kata yang kureng ke ape ke. hopefully this will last.

after sunway pyramid trip drove back to home rehat.

monday
i would like to tell about monday evening while my way back to home. gerak dari office about 5.30 and end up at usj at 8pm! that was the worse experience driving back home. can u imagine i stuck up at mrr for about 2 hours and stuck at kesas for about another 1 hour. this is my bad experience.

tuesday - friday
working routine as usual. as you all know actually i should have moved to usj starting this april but it was delayed up. i don't know until when, but still will move out this month.

watch out you!
to this fella driver

tolong bawak kereta dijalanraya dengan berhemah. jangan menyusahkan dan membahayakan orang lain. tinggal lagi aku nak emel je dekat jpj repot cermin gelap ko tuh. malas aku nak bising2 pasal kelakuan ko tadi. this fella, suddenly from left lane terus cilok ke lane kanan which i was at. dengan melulu dan tak semena-mena. memang lagi sipi nak langgar my fender, bahagian kiri kereta, without signal and angkat tangan. depan dia tu bas, sib baik i notice and sempat emergency hand brake. watch out this driver/car. ni teman kena masa on the way ke klcc tu.
 

1 comment so far.

  1. puterikurekure April 4, 2008 at 12:24 PM
    memang sedap ek donut j.co tuh?

    ni yang wat nak rasa ni.nyum!

comment here