Blog Widget by LinkWithin

tesco low price everyday


nah kau hari hari tau tesco ni
low price everyday katanya
aku suka shopping kat tesco ni sebab apa yg ko belanjakan akan jadi point
lepas tu tesco point tu nanti dia akan convert kepada cash voucher tesco
sangat menguntungkan
kenapa tak nak grab kan
lepas tu yang bestnya voucher tu validity dia memang lama betul
kalau tak silap 2 tahun kot
selalunya aku punya tesco voucher tak de la sampai tunggu 2 tahun baru guna
agak agak tengah sesak aku guna je cash voucher tu