Blog Widget by LinkWithin

cuba search nama penuh sendiri keluar gambar apa


lawak pulak
tak pernah terfikir aku nak search gambar aku sekali keluar gambar ni

cuba korang try sendiri pulak keluar gambar siapa

nama penuh ikut ic tau

jangan tak tau lak gambar ni adalah gambar presiden america obama
walhal takde kene mengena dengan aku pun
nama pun jauh sekali nak sama
 

4 comments so far.

  1. Ida Syuhada April 18, 2012 at 1:21 PM
    nak search kat mana? google ker?
  2. c'axoera ヅ April 19, 2012 at 4:43 PM
    hehehehe jup check kekek
  3. Ezad Skytech April 21, 2012 at 3:24 AM
    hee..nanti la try cari...hee~

    P.S - : kena rajin join contest nuffnang buat tu..selalunya kalau ada filem2 baru yg akan keluar..nuffnang akan buat contest dan yg terpilih dpt la pas percuma tu..:D
  4. Cik FaRiZaM April 23, 2012 at 4:34 PM
    byk gambar dr blog. tp cmne lak lehkuar gambar obama ni? hik hik -ada dlm blog awk kot

    salam singgah n follow sini

    dr
    http://afasz.blogspot.com

comment here