Blog Widget by LinkWithin

nuffnang earning

hari ni saje la bukak nuffnang (saje2 konon walhal mmg nak tengok pun)
nak tengok nuffnang earning sebenarnya
fuhhhh....naik bebbbbb (macam naik juta2)

ko nak tau naik berapa? 30 sen...adessss
aku rasa dah buat yang paling hebat dah ni
bersengkang mata bagai blogwalking baca sini sinun konon nak ajak diorang pun jengah blog aku lak (ye la tuuu)

macammana wey korang ada yang sampai sebulan dapat 2/3 ribu...fuuuu
nak jugak dapat camtu

nuffnang earning korang camne hari ni? dah cek???

:P

30 sen jer....adehhh....
 

2 comments so far.

  1. amira November 8, 2010 at 5:39 PM
    xpe de la,de gak nuffnang
    blog eden nie xde nuffng pun...xtau cne nk ltak...hukhuk
  2. shah November 8, 2010 at 10:57 PM
    takpe, pelan2 kayuh
    saya dulu pun baca2 dekat website nuffnang tu pastu try an error jer

comment here