Blog Widget by LinkWithin

congrats radio sinar @ sinar fm

teman nak ucapkan tahniah la pada radio sinar @ sinar fm di atas pencapaiannya berada di tangga ke-2 berdasarkan keputusan rasmi kajian Ukuran Pendengar Radio, Liputan 1, 2009.

teman memang salah sorang pendengar saluran sinar fm ni, congrats
mungkin lepas-lepas ni sinar boleh berada di no-1, who knows kan
dalam diam pendengar dia ramai ooo

nak-nak pulak dapat dengar sinar fm online broadcast
time keje pun boleh dengar lagi

ni result survey tu (taken from linda onn blog)
Survey sebelum ni
ERA - 4,519
HOT - 4,314
SINAR - 3,339

Survey terbaru
ERA - 3,985
SINAR - 3,823
HOT - 3,776

anyway to geng sinar, teruskan kecemerlangan untuk jadi no-1
 

1 comment so far.

  1. Lily.Lulu June 2, 2009 at 3:08 PM
    woww
    masih ramai dengar era ke ??
    aku x layan era dah skang ni
    aku layan hot fm jer

comment here