Blog Widget by LinkWithin

kad mesra


akhirnya
dapat juge teman kad mesra yang baru
asyik tengok iklan je kan...last last dapat jugak

semalam dapat panggilan dari stesen petronas tempat teman submit borang haritu
dia kata encik boleh ambik kad encik
kad encik dah ada

aritu ko kata tunggu pos ni ko kata ambik kat stesen pulak
 

2 comments so far.

  1. Tny May 8, 2009 at 12:20 PM
    Ni pun collect point jugakkan?
    Sy ada bonuslink.. ermm.. x penah redeem apa pun.. sbb point x cukup je.. huu..huu..
  2. shah May 13, 2009 at 8:42 AM
    a'a
    yang ni pun collect point jugak
    cumanya point dia utk pEtroNas saja la

    apply je kat petronas
    kad boleh terus ambik
    kot2 la beli barang ke, isi minyak ke boleh la swipe kad ni

comment here