Blog Widget by LinkWithin

dong yi shun summit usj

tengahari tadi lunch dekat dong yi shun summit usj sempena nak meraikan perpisahan kawan2 ofis yang nak berpindah ofis

esok last day diorang kat ofis usj ni, starting esok diorang start angkut barang dah
sedih pulak rase

lebih kurang macam last day tu makan la ramai2 kat dong yi shun tu
teman pun baru sekali je makan kat situ, ni kira 2nd time
tak berapa sangat makan kat sini, tapi makan je la..

oriental restaurant.. apa makna tu?

ni menu teman makan tadi, mushroom chicken rice. kureng laa, tak tau nak kata rasa apa, tak rasa apa la senang citer..

air longan, pun biase2 je

ni la rupe mushroom chicken rice tu, ada soup dengan ice lemon tea, tapi ice lemon tea sampai sudah tak sampai

sup ape tah


apa pun enjoy la sebab dapat makan ramai2 gini, tak tau la lepas ni ada peluang nak lepak ramai2 ke tak lagi kan..
 

3 comments so far.

  1. Tny December 3, 2008 at 5:28 PM
    Adoi.. petang2 tgk blog ni.. terus lapar.. lapar.. lapar ni..
  2. shasha December 3, 2008 at 6:35 PM
    mcm tak best je bro....
  3. shah December 5, 2008 at 10:45 AM
    tau takpe
    tak tau rase dia ape.. takleh masuk ler

comment here