Blog Widget by LinkWithin

ancasa resort port dickson

ni la dia bas nak ke PD. dah macam cerita geng bas sekolah lak. dah lama tak naik bas ni jalan jauh

rupa ruang tamu apartment 3 bilik ni, aku duk kat bilik belah kiri gambar ni

teamwork! walaupun course ni course team bonding tapi have fun la all the way, tak bosan sbb kejap2 je ada game.

view dari tingkat 5 blok A

laut terbentang luass, rasa damai jer

macam2 ada tu kat sini

gambar ni sebenarnya cantuman dari 4 keping kertas mahjung, setiap satu bahagian mewakili satu pasukan, setiap group lukis satu bahagian and last dicantumkan tengok dapat sama ke tak, objektif dia: cooperation from all the teams...nampaknya semua ok

ada 1 gambar makanan je sempat nak snap, lepas tu tak ingat dah, asyik bersembang sakan

sotong tu paling sedap, sotong masak lemak cili api...
 

4 comments so far.

  1. Syam November 7, 2008 at 11:02 AM
    syoknye jalan-jalan...
  2. su November 9, 2008 at 8:37 PM
    PD....bestnyer....wajib pegi bila da start cuti skolah smggu lagi! hehe
  3. nanonano November 10, 2008 at 11:02 AM
    syioknyeehhh..
    uihh sotong msk cili api?
    jarang jumpe tuu..
  4. shah November 10, 2008 at 11:33 AM
    su: full house la kalau time cuti skolah, pack giler, dgn jem lagi... macam kat kl pulak dah rasanya

    nano: tu masakan orang n9 la tu...takde masak cili api tak sah... tapi sedap tu.... sotong tu... teringat lagi sampai skang

comment here