Blog Widget by LinkWithin

walla! datang awal

awal pagi ni sampai
pukul 8oo dah sampai

malangnya datang awal mana pun bukan boleh balik awal pun
lain la kalau bulan puasa lepas

pagi ni kalau ikutkan keluar lambat sket
tapi sampai boleh awal pulak eh

maybe sebab tadi traffic light kebetulan semua hijau kot masa jalan tu
kalau tak memang asyik merah je laaa

mau dekat 20 traffic light teman kene tempuh sebelum sampai ofis ni...

berapa banyak traffic light korang lak kene tempuh kalau nak pegi ofis??
 

4 comments so far.

  1. puterikurekure October 15, 2008 at 9:08 AM
    kalau dari umah sendiri,
    tiada!

    kalau dari umah ibu,
    4 traffic light.


    ngehngeh...
  2. nanonano October 15, 2008 at 9:21 AM
    byk gak,
    tp kan.. stiap kali nk smpai traffic light, mesti die ijao..
    so xyah benti,
    trus cilok2 antara kete [sbb bwk moto] trus jalan..
    slalu cmtu,
    haha bahgianyeee diberi penghormatan sebegitu rupe,
    :p
  3. suesamsudin October 15, 2008 at 10:29 AM
    yg tu namanya putri norfariza...pggl put...
    shah kenal ke?
  4. shah October 15, 2008 at 1:30 PM
    puteri: bestnye takyah tempuh traffic light, ker ikut short cut ni? cam tak caye jerr

    nano: naik moto tu lain la kire, tapi jgan la sampai langgor lampu merah yekk. bahaya tu

    sue: keje kat mana eh dia? mmg sgt familiar tapi x ingat kat mana laa

comment here