Blog Widget by LinkWithin

shabu shabu summit usj

tengah ushar nak makan apa, tak tau lagi nak pegi mana ni, ikut je kaki nak jalan mana =p

jeng jeng jeng

nak masak ape lak ni

jeng jeng! alahai, kecik jerr..masak ape ni?

ooo, shabu shabu. ambik set A, RM1o.9o++

standby..get ready

alah alah, dia siap senyum lagi tu

alah comelnyer, ko tak tau nasib ko sekejap lagi

masukkk masuk semua..rapat rapat lagi, yang kat dalam tu masuk dalam lagi...masuk lagi (macam dalam bas mini zaman dulu lak)

1st round

hi hi, bye bye.. senyum dalam perut teman je la lepas ni okeh

2nd round, dan seterusnye

free dessert, tembikai susu ngan tembikai merah

and last aiskrin strawberi dengan yg paddle pop punye, nama dia teman tak ingat


overall, teman puas hati, 9/10
teman tak pernah makan kat shabu shabu ni. selang 2/3 kedai kedai johnys. viruspadu rajin la pegi johnys. kalau kat johnys tu sup dia cuma sup jer kan, tapi kalau kat shabu shabu ni ada 2 option samaada nak sup biasa ataupun sup tomyam.

mula2 sebenarnya tengok kat depan tu dia ada promo mi udon seafood biasa dengan spicy, dia kata spicy tu ramai makan sedap. mula-mula nak makan tu la, sekali tah macammana tertarik pulak nak rasa yg stimbot ni. maybe next time try makan mi udon tu.

meriah, jemput makan......
 

2 comments so far.

  1. amyfahmi October 16, 2008 at 6:49 PM
    RM 10.90? ade lg x promosi ni? choice steambot die byk mcm kt johny tu x? heh. byk ty lak.
    btw, excited tau ad tpt mkn mura
    ;)
  2. shah October 17, 2008 at 11:20 AM
    aderr
    pilihan dia lagi banyak dari johnys

    memang ok la...

comment here