Blog Widget by LinkWithin

kuantan - kl

kalau teringat time balik dari kuantan ke kl ahad lepas naik sakit jiwa rasa
semua rasa ada
angin, panaih, marah, sakit ati, hah!

bertolak dari kuantan pukul 12 tengahari terus masuk highway pantai timur clear je jalan walaupun banyak kereta
elok habis bayar tol keluar dari highway tu masuk karak dah start azab

ingatkan jem 500meter je ke, sekali rupanya sampai tol gombak beb!
keluar dari highway pantai timur masuk karak tu kalau tak salah dalam pukul 2
sabar punya sabar rupanya jem sampai tol gombak. pehhh, sakit jiwa

pukul 7.30mlm baru sampai rumah
mak aih.. berjam-jam duk kat karak tu
macam jem hari bekerja kat kl. giler la

tak sangka pulak jem sampai macam tu sekali
 

2 comments so far.

  1. pearlEJ October 7, 2008 at 8:41 PM
    wahhhh!! dari kuantan ke kl ambik masa sampai 7 jam lebih??? sgt gilos wooo.... kalau tak tu 2-3 jam dh leh sampai... huhuu...
  2. shah October 8, 2008 at 8:39 AM
    itu la tu
    biasa2 paling lewat pun 3 jam la kalau bwk slow dan berhemah kan

comment here