Blog Widget by LinkWithin

kereta hilang

tengah syok-syok layan keje sekali ade member ni bagitau ade kete member hilang kat bawah. apa lagi turun la bawah tengok..

kesian kat member ni, suh dia pegi balai polis report cepat. dah la kete teman pagi tadi parking kat belakang dia jer, pastu dalam pukul 10 tadi teman alih kete. member tu kata pukul 2 tadi dia kuar makan naik kete member lain dia tengok kete dia ada lagi..

member ni bagitau dia nak keluar la pukul 4.3o tadi ni ada hal kat luar, turun la pegi kat kete dia, sekali tengok "mana kereta aku??" terus member ni blur, call member lain.

uishh

kete member ni dia park kat tempat yg bertanda 'x'. kini tiada lagi

tuan punya kereta
 

7 comments so far.

  1. Deqna October 16, 2008 at 9:30 AM
    isy kesian.. camne leh hilang nie? harap2 dapatlah jumpa balik
  2. nanonano October 16, 2008 at 12:53 PM
    ksiannye..
    sedey je tgk muke tuan kete tuu
    ishk..mmg la sedey kan..
    dah ilang..huhu
  3. shah October 16, 2008 at 3:25 PM
    deqna: mmg hilang tak kemana dah, member tu dah report polis, kene tunggu lepas 24jam baru report keluar. then claim insuran, cuma skang dia patah kaki tak tau nak pegi ofis macammana dari rumah
    pening jugak gitu ek, mmg harap pegi keje ngan kete jer

    nano: kalau kene kat diri sendiri meraung wooo. dgn sentimental value lagi, nak pulak kalau ada barang yg dalam kete tu. ish...sedeyy
  4. Syam October 17, 2008 at 11:43 AM
    hayooo bahaya camni kena pasang alat pengesan keta...
  5. shah October 17, 2008 at 12:19 PM
    pasang gps la..tak tau pulak berapa rege market sekarang. at least kalau kereta dah kene barai pun puas hati la dpt nampak balik kereta tu
  6. Lily.Lulu October 19, 2008 at 5:48 PM
    dia ilang keta ape shah ?
    skang nih yang tengah hawt keta waja ...

    mmg patah kaki woo kalau xde keta
    some more insurans tuh sume nak setel amik masa berbulan-bulan

    alahai .. siannya dia
  7. shah October 21, 2008 at 9:24 AM
    kete viva baru 3 bulan rasenye
    skang ni member tu dok pinjam kete member lain

comment here