Blog Widget by LinkWithin

jaga-jaga

petang semalam kat ofis ada makan-makan sempena perpecahan department. so makan tu memang di sponsored la.

sekali pagi ni ramai mc, teman pun subuh tadi dalam pukul 6 kena sakit perut jugak, tapi sekejap je la.

tapi bila datang ofis jer, rupanya ramai giler yang sakit perut, boleh kata almost 90% la kat ofis ni sakit perut.

sib baik le teman semalam makan sikit jer
dah try analyze balik makanan apa yg diorang makan, yang tak makan, rupenye masing-masing makan semua, tak tau nak kata makanan apa yang tercemar.

pada hemat teman la, sapa makan dalam kuantiti sikit selamat la, kalau makan banyak nasib laaa.

ramai mc nih...

ha, kalau pegi open house tu beringat sket makan tu, tengok environment semua macammana, kalau makan something tu rasa pelik stop je makan. nanti kalau kena sakit perut meraung la dalam toilet tu.. :-)

hehe, kesian diorang nih. ok la yg mc, kesian lagi yang sakit perut jugak tapi keje jugak hari ni. syabas kawan-kawan!
 

3 comments so far.

  1. pearlEJ October 25, 2008 at 3:44 PM
    alahaiii... siannya... maknanya mmg salah satu makanan tu ada yg tak elok laa tu kann...
  2. shah October 28, 2008 at 11:39 AM
    tu la pasai kak
    kami suspek ayaq dia tak bersih
  3. nanonano October 28, 2008 at 3:16 PM
    hoho..
    seb bek ai sehat walafiat
    :p

comment here