Blog Widget by LinkWithin

geng kertas

hehe
tak sangka ramai juge yang pernah atau biase kene hiris dek kertas yek
sebenarnya teman dah lame tak kene, baru2 ni jer kene..memang dah lame giler la tak kene

dulu masa praktikal kat kl dulu banyak buat keje2 office ni sort kertas la photostat la
memang biase tu kalau kene, memang hari2 pegang kertas
gamat sebotol memang abis la asyik sapu gune je kan

now dah ok, tak rasa sakit dah, cuma kesan dia tu ade sikit lagi tak hilang



skang ni mate belah kanan dah ok, tapi mata kiri pulak yang sakit ni.
mata kiri rase berat.....
 

3 comments so far.

  1. viruspadu October 21, 2008 at 11:41 AM
    kita pernah jugak

    alahai ngilu pulak rasanya
  2. shah October 22, 2008 at 1:31 PM
    ramai la geng kertas
    he-he
  3. nanonano October 22, 2008 at 3:27 PM
    geng kertas?
    bunyinye mcm geng2 kpd kertas itu yg ske membuli kulit tgn org,
    ngeee :p

comment here