Blog Widget by LinkWithin

tukar duit raya

last minute baru nak tukar
last year senang je nak tukar sebab kaki ramai tolong tukarkan
tapi tahun ni menggagau kena cari sendiri tempat tukar duit raya ni
nasib baik la bank ada kat sebelah je

sebenarnya semalam dah pusing kat bank kat taipan tu nak tukar duit
tapi punye la azab...time tengahari tu diorang tak buat tukar duit pulak
ada lak time-time dia kalau nak tukar duit raya ni. hampeh

sib baik hari ni dah call bank kat summit tu dia kata boleh tukar duit raya kat situ
terus la aku pegi tukar
tak banyak mana pun tukarr
selalunya tak habis pun...



korang dah tukar??

hari ni last keje
tengahari ni nak pegi shah alam jap pikap kuih raya order
lepas tengahari terus ke cyberjaya ada meeting dengan customer jap pukul 3.
harap-harap meeting tu kejap je la.. pastu dah bleh chowwww balikkkk

hehe

esok nak g jenjalan kat kl, masjid india tengok apa yang patut
nak tengok murah ke, tawaran hebat ke dan sebagainya la

target nak cari samping jer
baju melayu tu tak tau lagi... tengok keadaan dan harga macammana la nanti

4hb nanti aku akan balik ke pekan, pahang
ada kenduri arwah sket..
so lepas kenduri tu akan balik ke kuantan semula sebab dah booking bilik kat grand continental
nak duduk kat pekan tu cramp sket..

senang citer duk je hotel... 5hb ahad tu pusing2 kuantan jap pastu balik kl...
 

2 comments so far.

  1. ghimau September 25, 2008 at 12:25 PM
    Huhuhu.. banyaknya duit :)
  2. nanonano September 25, 2008 at 1:07 PM
    kite gaji pom xpat agi,
    cane nk tukar wet raye :(
    sedey..wuwuu

    wah ! blk beraye,
    tp book otel.
    ni klu jd sedare nano..
    sah2 nano kutuk kaw2 punyer..
    hihi seb bek bukan
    :p

comment here