Blog Widget by LinkWithin

meeting at prudential services cyberjaya

masa on the way tu dekat ss19 usj kat jalan belakang terpaksa stop kereta jap sebab nampak asap berkepul-kepul, mula-mula teman ingat orang sembur nyamuk denggi tu rupanya asap dari lori, pastu suspek lori terbakar ke apa kan, takut la meletup, siap nak reverse patah balik lalu jalan lain, slow-slow jalan pastu rupanya asap berkepul tu keluar dari ekzos lori tu.. suspen tul, takut la meletup ke terbakar ke kan.. tak lama tu terus enjin lori tu mati dengan sendiri, asap tu pun benti kuar, cepat-cepat la jalan bypass lori tu..fuhhh

kat sini la bangunan office prudential services sdn bhd cyberjaya ni. tak sia-sia tengok map dulu kat google earth dengan wikimapia.org

pegi mana-mana, tempat orang wajib la ambik pass ni kan. standard la tu..


overall meeting goes fine and ok. best jugak kalau keje kat sini eh, pegi keje pakai bebas, boleh pakai jeans, t-shirt hari-hari... pastu pantry dia ada massage chair, ada vending machine, cukup la bagai...

nak cari keje ke tak eh kat cyberjaya ni..ada lubang keje?
 

1 comment so far.

  1. Anonymous September 19, 2008 at 3:50 PM
    wow... betulkah? syoknye....gua baru dapat offer dari sana... hehe...

comment here