Blog Widget by LinkWithin

bbq land kuang

last weekend pegi buka puasa dekat bbq land kuang dengan member2 ofis
gathering la tu kononya
tiap-tiap tahun mesti ada buat sekali dan teman tak pernah miss lagi la
ok la ada kesempatan nak join
ni first time teman pegi ke bbq land kuang ni
ada member ofis yg suggest pegi bbq land kuang ni
siap search kat internet pun tak berapa nak jumpa sangant info pasal tempat ni

last year buka dekat awan besar, buffet ramadhan mcd kat awan besar
rupanya tu la last time buka kat mcd tu sebab dah takde pun dah mcd kat awan besar tu
dah tutup, ganti dengan nasi ayam kampung kalau tak silap
tu branch dia, dia punya main dia dekat usj taipan


overall ok la. dia punya daging black pepper sedap. memang teman puji la.
yang lain-lain tu macam biase.

harga dia sorang RM18 dewasa, kanak2 tak ingat pulak, tapi kene jugak la. biasanya separuh kot. reasonable la, makan sampai perut lebam
jauh jugak la travel dari USJ ke bbq land kuang ni. macam dekat tapi boleh tahan jugak

sampai kat bbq land kuang ni dalam pukul 6.45 gitu pastu terus la ambik apa yang patut, pastu masak la. makan punya makan sampai pukul 9 malam gitu baru gerak balik
teman makan takde la sampai pecah perut ke balas dendam ke apa, cukup sekadar makan dan rasa apa yang patut kat situ.

kalau tidak naya la

balik kenyang..
 

4 comments so far.

  1. wahdi September 17, 2008 at 12:07 PM
    Halal eh tempat tu? kat taipan ada?? aku dah share resepi suo tu ;)
  2. ibnu marzuki al firdaus September 17, 2008 at 7:41 PM
    what is bbq land kuang phone no?

    sbb terliur! hehe... emaillah ke sronoknya@gmail.com atau sms +60128624623

    makaseh.
  3. su September 17, 2008 at 10:09 PM
    sedapnyerrrrrr!
  4. Anonymous August 21, 2010 at 4:48 PM
    ooo... dia stail masak sendiri camni.. kalau kat KL kat mrr2 highway yg nak masuk taman melati / bomba taman melati pon ade.. sama macam ni.. untuk warga kl yg x nak drive jauh2 la..

comment here