Blog Widget by LinkWithin

rawatan ikan

tengahari tadi pegi mydin usj pastu ternampak ada satu tempat dekat entrance dari parking tu ada rawatan ikan ni, kalau tak salah RM5 for 15mins.

tapi yang tak bestnye dia tersangat la open pada orang yang lalu lalang. kalau tak, nak jugak try. masa datang tu takde orang pun, tapi time nak balik tu ada la 3/4 orang yang tengah buat tu. tak tau la best ke tak.

nak try pegi je la kat mydin usj.
 

1 comment so far.

  1. nanonano August 11, 2008 at 5:00 PM
    murah.
    sni mahal lorrr..

comment here