Blog Widget by LinkWithin

mcdonalds happy meal



mula2 pegi summit sebab nak tengok ada sale apa nak merdeka ni, then ke bank la keluar duit. dalam wallet tinggal berapa jer. pastu dah pusing2 tak tau nak makan apa, jadinya decide makan mcd je senang. dalam kepala dah terbayang2 dah set big mac, tapi petang ni ada makan2 kat office, sempena farewell ada staff nak berhenti, takleh makan heavy sangat, so makanya ambik la happy meal ni sebab ternampak gift dia kali ni star wars collection..

ok jugak, so minggu darth vader, next week tak tau la apa pulak. boleh la kumpul ni..
 

2 comments so far.

  1. suesamsudin August 28, 2008 at 4:32 PM
    shah,
    nape bila su msk blog shah, sbox mesti xleh bukak ye...blog org lain leh lak....bisnes apa?ala bisnes kecil2an je...kami blh buat brg hantaran, cupcakes,cookies raya....n apa2 je lah....hehehhehe
  2. lily.lulu August 31, 2008 at 10:00 PM
    anak buah aku pun ade nih kalau x silap ..
    hahahaha !! comeyyy ~

    selamat berpuasa !!
    :)

comment here