Blog Widget by LinkWithin

bayaran rebat kekal

haaa..kan korang semua tau harga minyak dah nak turun sikit hari lagi ni. to be exact harga minyak akan turun pada 1 september 2008. berapa tu teman tak pasti la, tapi dari rumours yang teman ada terbaca it will slightly to be at RM2.10. hopefully to be lower more. alang-alang nak turun tu, turun ke asal balik la. beban tau rege minyak mahal ni.

sapa yang belum claim rebat lagi tu, yang belum renew lagi tu toksah risau la takut tak dapat kan. (mentang-mentang le teman dah dapat). hehe

KUALA LUMPUR: Kerajaan akan terus mengekalkan pembayaran rebat tunai kepada pemilik kenderaan persendirian sehingga 31 Mac tahun depan walaupun harga minyak diturunkan, kata Timbalan Menteri Kewangan Datuk Kong Cho Ha.


macam2 desas desus kita dengar kan. hopefully harga minyak dunia akan turun lagi dan kerajaan dapat turunkan lagi harga minyak mengikut penurunan harga minyak dunia. kalau masa minyak nak naik harga minyak pun terus naik, patutnya masa harga turun pun kene turun jugak la kan..

hopefully
 

1 comment so far.

  1. puterikurekure August 22, 2008 at 12:10 PM
    alhamdulillah..
    sebab kite amek rebat tu bulan 3 nanti.

    :)

comment here