Blog Widget by LinkWithin

nasi ayam masjid




sebelum solat jumaat biasanya kami memang pegi makan dulu biasanya. kalau lepas solat tu tak tinggal apa lagi dah, banyak yang takde dari ada. so, minggu ni makan nasi ayam masjid, saje teman gelar gitu pasai kedai dia betul2 dalam kawasan masjid dan belakang pintu masuk mesjid tu. tak pernah pulak la makan kat situ, hari ni baru first time. ok la, portion nasi dia banyak, ayam pun boleh tahan, cuma kami tak tau nak komen rasa dia. nasi dia ada la lemak2 sket. tapi ayam dia tak rasa pun kicap dia tu, rasa cam dia masak ayam tu kosong, tawar je. apa pun rezki, takkan nak tolak, bedal je la. habis jugak akhirnya...

rating: 2/5

petang ni ada treasure hunt, fuh, macam-macam rase ade.
 

1 comment so far.

  1. Lily.Lulu. July 22, 2008 at 8:59 PM
    tgk cam sedapppppppppp jek !

comment here