Blog Widget by LinkWithin

dtox shape tea







tengok pun dah tau kan. hari ni baru start minum teh dtox ni. dulu kalau korang ingat teman ada minum jugak dtox ni tapi cap lain, tru-dtox, kali ni try cap ni lak.

bila dah rasa yang ni, pada pendapat teman la, better lagi tru-dtox tu la, yg ni satu mulut rasa tawarr je. nak makan apa tak lalu.
 

2 comments so far.

  1. nanonano August 1, 2008 at 1:03 PM
    ok eyh?
    mesti mahai..
    teh ok bes gak :)
    murah pun murah
    :D
  2. shah August 1, 2008 at 8:47 PM
    RM29.90 jer kalau tak salah la. takde la sampai 50

    teh ok? nama dia memang teh ok ke?

comment here