Blog Widget by LinkWithin

bihun sup


ada member baru balik dari kuching jalan2 dapat book free ticket MAS promo hari tu. bila makan kek lapis ni teringat kenangan kat kuching dulu... hehe. bila la nak pegi lagi.


beli bihun ni kat cafe ofis ni, tak tau dah nak makan apa. ingatkan ada soto, rupanya soto tu hari isnin je.. ikut hari pulak eh. so, hari selasa dia buat bihun sup. boley la...
 

1 comment so far.

  1. Dayu July 8, 2008 at 1:07 PM
    errkkk...saya lapar..
    mana nak carik mihun ni..kat foodcourt bwh ni smua dh muak...

comment here