Blog Widget by LinkWithin

shopping

konon-konon ada sorang mamat tadi tu kata makan coco crunch je konon. alih-alih tengahari tadi menyusup p summit cari makan. sebenarnya tadi teman bukan cari makan pun, dapat tau ada sale baju office dekat point b summit. saje la nak p tengok apa-apa yang menarik. kot la boleh beli. lagipun dah lama tak shopping baju keje.

hasilnya


baju oren ni lengan pendek, bukan nak bawak p pakai p ofis, tapi pakai utk p majlis-majlis kenduri ka, kawin ka, jalan-jalan ka
baju yang hak lengan panjang ni, dah tentu nak pakai untuk p keje

banyak jugak la baju-baju ofis kat situ, less 70% lak tu. tanya ngan adik cashier tu sale sampai bila, kata dia sampai ujung bulan, tapi kalau menggalakkan dia extend lagi. kat point b tu kalau standard price dia baju keje memangla 100+ takde below than that. ni bila dia sale sampai 70% apa lagi. terjah apa yang patut. baju pun ok, renoma pun after less jadi 30+. apa lagi...

lepas balik tu rayau-rayau jap cari makan. takde la cari makan berat, nak cari yang ala kadar je. pusing punye pusing teringat kat popiah...rembat popiah je la...

 

2 comments so far.

  1. Lily.Lulu. June 12, 2008 at 8:43 PM
    cantik baju ..
    suka lak aku tgk
  2. shah June 13, 2008 at 12:12 PM
    beli la...sale lagi kt summit tu... point b

comment here