Blog Widget by LinkWithin

burger king taipan

tengahari tadi keluar pegi bank. nak kene pegi rhb. kalau masa kat kl dulu senang je sebab teman selalu pegi rhb klcc. sekejapan je. tapi sekarang ni kat usj kene cari la kat mana pulak kan. yang terdekat ngan ofis ni ada kat taipan dengan kat ss15.

mula2 ingatkan nak ke ss15 tapi sekali tengok jalan depan office tu punye le jem, tak jadi. pegi kat taipan je. taipan tu bukan ape, taipan tu terkenal dengan takde parkingnye. tu yang teman letih betui.

nak buat cemana, kene redah jugak le.

sampai je kat taipan, terus park depan rhb, nak buat cemana, kene double park la. lagipun teman buat cash deposit je, senang. sib baik kat taipan tu ada mesin tu. dulu takde, tapi skang ni dah ade. senang keje ada cash deposit machine ni. memang teman puji la bank-bank yang ade cash deposit machine ni. tak payah nak beratur-atur kat kaunter. letih nak menunggu.

lepas dah settle kat bank tak sampai 5 minit tu terus pusing-pusing cari makan. ingatkan nak makan nasi ayam kampung, tapi tah macammana tersinggah kat burger king lak. dalam hati pun berkata, a'a, dah lama jugak tak kene burger king. apa lagi, terus park depan burger king. sib baik ada lak tu parking. take away je, lagipun dah nak pukul 2, makan kat ofis je la.



conclusion dia, kenyang. hehe
 

4 comments so far.

  1. ShaLinZz85 May 10, 2008 at 4:14 PM
    u mmg food addict!nice ur blog leh tgk banyakkk sangat makanan!heheheh.i oso love food but now dah kureng sbb on diet maaa
  2. pu3nemo May 14, 2008 at 12:44 PM
    aku suka bangt ngn BK ni,lbh2 lagi french ciken letak black paper sos..yummmyyy...
  3. shah May 16, 2008 at 12:27 PM
    ade jugak geng. hehe.
  4. Lily.Lulu. May 17, 2008 at 6:49 PM
    ari tuh aku makan BK .. pastu makan jugak yang hershey nya kek tuh .. wallah ..

    aku tatau aku naik bape kg
    :D

comment here