Blog Widget by LinkWithin

lunch dong yi shun

tengahari tadi pegi makan dekat dong yi shun cafe summit.
bdk2 ofis ni kata sedap, sedap.
nak jugak la try betul ke sedap seperti yang diperkatakan.
lagipun diorang kate lagi cafe ni penah masuk dalam cerite jalan-jalan cari makan.


tak ingat la teman ni makan set ape tadi ni, tapi agaknye spicy chicken kot, gitu le bunyi die lebih kurang.

pade teman la biase je. sup die ok, ingatkan sup kosong jer rupenye bawah tu bila dah kaut tu ade lobak, ubi kentang dengan mushroom. ok le.

agaknye set yang teman ambik tadi ni yang biase2 je kot. bukan set hit die. nanti nak kene survey lagi.
 

3 comments so far.

  1. GPS April 23, 2008 at 5:56 AM
    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the GPS, I hope you enjoy. The address is http://gps-brasil.blogspot.com. A hug.
  2. puterikurekure April 23, 2008 at 12:34 PM
    nyummmmmm!!!!!!!
    sodapnyeeee.....
  3. Lily.Lulu. April 26, 2008 at 9:49 PM
    to tgk mmg nampak sodap
    :D

comment here