Blog Widget by LinkWithin

tempatku


kat sini la sabtu ni teman bakal mengundi. nak pegi petang2 sikit. pegi awai tak best sebab tak rancak, pegi petang baru la nmpk kemeriahannya sikit. tapi tu pun bergantung la macammana sebab nak balik ke tanjung karang jugak hari tu. dah lama tak balik kampung. nak rasa pulak suasana kat sana macammana. yang bestnya masa mengundi ni time nak pancing undi la, macam-macam yang runner ni buat. sampai ke depan pintu tu pun sempat lagi ayat suh undi. memang dalam hati tu kena TEKAD untuk UNDI ***. kalau tak kuat senang je la termakan pancing. siap bagi duit tuh suh undi yang tak tahan. bagi duit, t-shirt, payung, air, badge, banner segala bagai dia bagi. ni pun kat rumah dah penuh ngan botol mineral parti.

kalau korang nak jugak segala air mineral ka, t-shirt ka, banner ka, topi ka, payung ka, pegi je kat pondok2 yang korang nampak tu buat semakan SPR. saja-saja la. sekali semak dapat tu ini, 2 kali semak? berkali-kali semak?? penuh stor. :-)

bagi yang tak mengundi tu takpe la, nak buat macammana. kene tunggu next election la, apapun lepas ni jangan lupa la daftar dulu. tak susah mana pun, just tunjuk ic je.

"Undi untuk masa depan"

tak puashati lain kali undi lain orang pulak..
 

4 comments so far.

  1. Syam March 6, 2008 at 10:37 AM
    saya mengundi dekat kajang..
  2. Ceera March 6, 2008 at 2:38 PM
    sek kosas ker???

    selamat mengundi..
  3. captainlukman March 6, 2008 at 2:45 PM
    wahhhhhh ngundi kat situh ke shah, lama dah tak gi jengok org kat kampung melayu ampang sana, .....teringat kat dia...makcik lah nok, bukan jans**Ops** selamat ngundi........
  4. puterikurekure March 6, 2008 at 5:14 PM
    mari lah mari..
    mari mengundi!
    :)

comment here