Blog Widget by LinkWithin

selamat sampai genting

bertolak dari kl lebih kurang pukul 3.30 dan smapai kat genting pukul 4.30. laju betul bas genting tu bawak. dah memang booking bas harian genting. maunye, hari2 berulang kl-genting, dah tau mana nak belok mana nak brek. takut jugak. elok masuk exit genting, memang bas tu ambik lane kanan je, konar lipat selamba tak lepas minyak. sib baik semuanya selamat.










ini pun dah pukul berapa tak tido lagi. jap lagi tido la. biase kalau outstation memang tido lambat. jarang tido awal.

ok, sambung lagi nanti.
 

1 comment so far.

  1. eedany March 24, 2008 at 12:23 PM
    tak take chance main golf ke?

    sangat best pergi situ....sejukkkk.

comment here