Blog Widget by LinkWithin

celebrate me

tengahari ni diorang buat makan-makan sempena nak meraikan pemergian teman ke Subang. maunye tak, sayang jugak nak tinggalkan tempat keje kat sini, dah 4 tahun duduk kat sini macam-macam kenangan ade. macam-macam rase ade, sedih ade, suke ade, ntah la. semua perasaan ade. apepun pemergian ke Subang pun kerana tugas nak buat macammana. sampai bile pulak nak duduk kat sini kan. cuma patutnye start kat sane 1 april tapi ade delay 2 minggu sebab nak train pengganti teman kat sini. macammana tu, nak train ape yang teman tau selama 4 tahun untuk 2 minggu. nak transfer knowledge tak semudah yang dijangkakan.

apapun berdoa untuk kebaikan.
 

5 comments so far.

  1. MalimKundang March 27, 2008 at 9:42 AM
    move to different location is good. new environment, new friend, new experience, new life and it does motivate us
  2. nanonano March 27, 2008 at 10:29 AM
    slamat berhijrah..hihi
  3. Syam March 28, 2008 at 7:53 AM
    best of luck for your new location...
  4. Lily.Lulu. April 3, 2008 at 2:18 PM
    congrats !!
    shah .. ko keje kat maxis ke ???
  5. shah April 4, 2008 at 10:19 AM
    malim: thank u for your support
    nano: thank u
    syam: lagi dekat dengan rmh, tengahari boleh balik tido. :->
    lily: bukan.. kalau maxis mengadap ofis ko kan.

comment here