Blog Widget by LinkWithin

juicy lime

pagi tadi dapat limau 2 biji sorang kat sini. ni pun dapat dari vendor. super honey ponkan nama dia. balik dari lunch saje la makan 1 cuci mulut. manisss. cuaca kat kl sekarang ni cloudy jer. jemput makan.... agaknye lepaih2 ni ader lagi kot..

tengahari tadi lepas jumaat makan macam biase le kat foodcourt warung klcc tu. makan thai chicken wantan mee. macam megi goreng jer rupe die. lupe pulak nak snap gambo. nampak tadi kat isetan dah start sale chinese new year. tapi x ramai sangat orang. agaknye nak dekat2 CNY baru sale gila2 lagi kot..

 

1 comment so far.

  1. Lily.Lulu. January 27, 2008 at 9:37 PM
    kelakonya nama limau tuh ... huhuhu

comment here