Blog Widget by LinkWithin

telur ikan manong / manong fish egg

Maybe ramai yang tak pernah tengok telur ikan ni. Ikan manong ni rasa daging ikan die macam ayam. Sedap. Nak kata sedap sangat tu takde la, tapi kalau goreng tu memang rasa dia macam daging ayam. Tapi entry ni teman nak cakap pasai telur ikan dia. Telur ikan ni tak macam telur ikan biase yang kite biase tengok jual kat pasar-pasar tu. Setakat ni le, teman tak pernah lagi le jumpe telur ikan ni juai kat tempat lain selain kat tanjung karang ni(promo ke ni??). Rasa dia layan.. masak lemak cili api. Fuh. Memang tak pandang dah orang datang ke panggil ke.

 

4 comments so far.

  1. Ceera December 25, 2007 at 4:15 PM
    rasa cam pernah rasa, tak cedappppppppppp...
  2. manje December 27, 2007 at 4:20 PM
    waaa..nk gak..nk gak..!!peberet 2..!!huhu..
  3. kisah December 28, 2007 at 1:50 PM
    apa?
    "tak pernah lagi le jumpe telur ikan ni juai kat tempat lain selain kat tanjung karang"

    pembetulan..kat bgn datoh ni slalun je jual telur ikan ni

    anyway hye..tagboard u tak bleh nak conteng..berpenyakit kut

    tu kat atas tu tulih "moh kite"..kamu org perak ke?
  4. shah December 28, 2007 at 2:29 PM
    ello kisah, tima kasih la singgah. pembetulan, saye yg x penah. kalau ade tu baguih le. ade geng. tagboard tu try le lagi, ok patutnye. iyer betui org perak...

comment here