Blog Widget by LinkWithin

PSP day

today i'm on leave.
nak habiskan sisa-sisa baki cuti. tak pergi mana-mana pun, teman cume duduk di rumah.
tengok tv pun takde cerite sangat. hbo tu pun dok tayang cerite same je. alih-alih teman capai psp dok layan 1 game ja..burnout sampai ke petang. tak sedor. sib baik kul 3 tu baru sedor pasai tak makan tengahari. :-p


malam ni pun teman takde plan nak pegi mane-mane pun, baik duduk kat rumah tengok tv je. zaman teman dok melepak rambu-ramba kat luaq tu dah hentikan dah.
 

3 comments so far.

  1. Irwan January 8, 2008 at 6:30 PM
    Dude.. Best ke psp ni?? I dari dulu nak beli.. tapi x beli2 sbb takut mcm tak pakai nanti..
  2. shah January 9, 2008 at 9:12 AM
    irwan...layan!! boleh beli je dulu, kalau dah boring bleh jual, ramai orang nakk
  3. MNN January 9, 2008 at 11:44 AM
    hmm the best part is.. psp can entertain you.. everywhere.. pehtu boleh tgk downloaded mp4 movie's file kat TV..

comment here